Kosmetiikka

Monipuolinen kosmetiikkaosastomme tarjoaa alan tunnetuimmat merkit.

Valikoimastamme löydät myös luonnonkosmetiikkaa sekä herkän ihon mineraalimeikkisarjan.

Apteekkimme kosmetiikka-asiantuntijat yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa auttavat löytämään juuri sinulle oikeat tuotteet. Sinua palvelee myös apteekin oma kosmetologi jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin ja tutkittuihin kosmetiikkatuotteisiimme!


LIERAC

LIERAC on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa, LIERAC-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin.

LIERAC-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan.


-417

Ylellinen kosmetiikkasarja -417 perustuu yli 40 mineraaliyhdisteeseen, jotka ovat peräisin maailman matalimmasta paikasta, Kuolleestamerestä. Vitamiinit A, B, C, E ja F sekä kymmenet mineraaliyhdisteet tasapainottavat ja kosteuttavat ihoa, elvyttävät ihosoluja sekä estävät ikääntymisen merkkejä.

Parabeenittomat ja mineraaliöljyttömät tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja hyvinvointia, turvallisuudesta tinkimättä.


VICHY

VICHY-ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueensydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. VICHY Thermal Spa- lähdevedellä on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus.

VICHY on mukana naisten kaikissa elämänvaiheissa tarjoten kaikille ihotyypeille sekä herkälle iholle sopivia tuotteita

– iästä tai elämäntyylistä riippumatta.


La Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay – lähdevettä ja useilla sen tuotteilla on allergia- ja astmaliiton tunnus.


CeraVe

Yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa kehitetty CeraVe on suunniteltu uudistamaan ja vahvistamaan ihon suojamuuria, jotta iho pysyy pehmeänä ja hyvinvoivan näköisenä. Tuotteiden kolme arvokasta keramidia vahvistavat ihon omaa luonnollista suojamuuria. Sarjasta löytyy tuotteet kasvoille ja vartalolle.


EUCERIN® - IHONHOITOA JONKA TEHON HUOMAAT

Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin® tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon.

Eucerin® tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä.

Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Näin varmistetaan tuotteiden erinomainen ihoystävällisyys, ensiluokkainen laatu sekä tehokkuus.


IDUN Minerals

Ruotsalainen IDUN Minerals on mineraalikosmetiikkasarja, jonka tuotteet sopivat myös erittäin herkkäihoisille. Vain apteekeissa myytävään sarjaan kuuluu kattava valikoima värikosmetiikkaa kasvoille, silmille ja kynsille. Sarja on ruotsalaisten kemistien kehittämä, ja pohjautuu erittäin laadukkaisiin, korkeapuhdistettuihin mineeraaleihin. 

Suomen Allergia-, iho- ja astmaliitto on myöntänyt allergiatunnuksen käyttöoikeuden useille IDUN Minerals- tuotteille. IDUN Minerals- tuotteista on poistettu kaikki epäpuhtaat, potentiaalisesti allergisoivat aineosat kuten nikkeli, kromi ja lyijy. Sarjan tuotteissa ei ole myöskään käytetty hajusteita, syklisiä silikoneja, vismuttioksidia eikä talkkia.


Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita.
Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa.
Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.


Avène

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen, jonka vaikutukset on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien.
Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.

Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.


ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.


Favora - Herkän ihon hoitosarja sinulle 

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia.

Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.


ATOPIK

Atopik on Suomessa valmistettu herkän ihon apteekkikosmetiikkasarja, jonka teho teho pohjautuu kauran ihoa rauhoittaviin ominaisuuksiin.

ATOPIK- sarjasta löytyy Sensitive- tuotteet kasvoille ja vartaloille, jotka rauhoittavat herkkää ihoa, sekä Anti-age tuotelinja ikääntyvälle herkälle iholle.


Sebamed

Terve iho antaa suojan bakteerien ja sienien hyökkäyksille sekä ympäristön rasituksille. Sebamed tuotteiden pH on 5,5 eli sama kuin terveen ihon. Tuotteissa käytetyt aineosat ovat puhtaita, tarkkaan tutkittuja ja mahdollisimman ihoystävällisiä ja ne on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.