Kosmetiikka

Monipuolinen kosmetiikkaosasto tarjoaa alan tunnetuimmat merkit, sekä useita luontaistuotevaihtoehtoja. Apteekkimme ammattitaitoinen henkilökunta löytää sinulle juuri oikean tuotteen.

Vichy

Vichy dermokosmetiikkasarjan tuotteiden tehokkuus ja siedettävyys on todistettu lääkäreiden valvonnassa.

Lierac Paris

Lierac hyödyntää luonnon ja kasvien ainutlaatuista voimaa tuottaessaan yksityiskohtaisia, tarkoin testattuja ratkaisuja ihon erilaisiin tarpeisiin.

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.

Idun

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

ACO

ACO tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä ylellisiin ihonhoitohetkiin, että ratkaisuja ihon ongelmakohtiin.

Bottega Verde

Luonnonkosmetiikkaa valmistavan Bottega Verden tarina sai alkunsa 1972 pienessa toscanalaisessa kylässä nimeltä Pienza. Nyt se on Italian No. 1 luonnonkosmetiikkamerkki.

Bottega Verde luottaa luonnollisuuteen. Harmonia, tasapaino ja hyvinvointi ovat Bottega Verden jokaisessa tuotteessa. Yli 300 aktiiviraaka-ainetta, jotka ovat tarkan tutkimuksen ja testaamisen tulos todistavat tämän.

Bottega Verde kehittää tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja helppoja käyttää.

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle.

Sebamed

Ihoa suojaa luonnostaan lievästi hapan kemiallinen vaippa eli suojakerros, joka pitää ihon kimmoisana ja säätelee mm. ihon kosteutta.

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita.

Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa.

Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti.

Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.

Lähes kaikkia valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.